CISTELLA
0 Article(s)
TOTAL 0.00 €
Login
cat
esp

La Teva Talla

Com escollir la teva talla:

Les talles expressades en cada sabata son en el número d'origen de la marca (EU, US, UK) i en centímetres. Aquest centímetres corresponen a la mida exacte del peu de la persona. En cas d'estar entre dues mides sempre ens quedarem la mida superior.

En l'arixu adjunt també trobareu totes les marques de sabates que podreu comprar a la botiga NONSTOP, aconsellem no fiar-se de tallatge d'altre marques que utilitzeu. Cada marca treballa amb el seu tallatge poguen variar entre una i una altre. En la taula la mida s'expressa en centímetres, fent així la conversió amb el tallatge de cada marca.

El sistema per mirar els centímetres del peu, serà el següent. Ens farà falta un llibre o full de paper, i un regle o metre en centímetres. Ens posarem amb els dos peus descalços contra una paret, tocant els talons la mateixa. Posarem el full o llibre a l'alçada del dit del peu que sobresurti més, comprovarem amb el metre que el full o llibre quedi ben aliniat amb la paret.
Només ens restarà mirar la distància entre la paret i el full o llibre. Amb aquest centmetres podrem realitzar la conversió a la talla de la marca escollida.

A NONSTOP garantizem la talla de la vostra sabata en centímetres, si has realitzat la medició correctament i les sabtes adquirides no et van bé, et realitzem el canvi gratuitament (s'haurà d'adjuntar foto prenent la mida del peu en centímtres, per tal de demostrar la talla)

Per més info: MIRAR VIDEO ADJUNT.

Arxius Relacionats
Arxiu: Taula de talles BOBUX
En les taules de talles sempre les mesures seran presses en centimetres i de la forma explicada.
Arxiu: Taula de talles
Taula on sabent els centimetres del teu peu, sabras quina talla et correspont de cada marca
segueix-nos a 
[ nonstop ] [ La Teva Talla ] [ Qui Som ] [ Què Fem ] [ Agenda ] [ Contacte ] [ Registra't ] [ Iniciar Sessió ]
Amb 200.000 terminacions nervioses, 33 músculs principals, 28 ossos i 19 lligaments, el peu humà és una obra mestra de la biomecància
nonstop, esport minimalista nonstop.cat info@nonstop.cat


 
desenvolupat per clickcome.com